23948sdkhjf

Automatik 2020: Mere kvalitet end kvantitet hos Sick

Lige ved indgangen til selve Brøndby Hallen finder man den tyske sensor-gigant Sick på årets automatik-messe.

Læs også: Som ventet: Klart færre besøgende på Automatik 2020

Placeringen lige ved indgangen har givet pæn aktivitet på standen.

- Der har været færre mennesker, end der plejer, men dem der har været, har været gode til at bruge den tid, der er nødvendig på den enkelte stand, fortæller Anders Øllegaard, der er salgsingeniør hos Sick.

- Der har været mere kvalitet end kvantitet, hvor der andre år har været mere kvantitet af forskellig karakter, tilføjer han.

Færre sælgere på standen

Sick er blandt de faste udstillere i Brøndby Hallen, og derfor var det heller ikke med i overvejelserne at droppe årets messe, som flere af de store, internationale virksomheder ellers har gjort.

Læs også: Se billederne: Automatik-messe med trygheden i højsædet

Til gengæld har det ændrede messeformat givet lidt hovedbrud.

- Vi har gjort os overvejelser om, hvordan vi skal være her med bemanding, nu hvor vi kun må være to personer på standen. Normalt havde vi været en fem-seks stykker, forklarer Anders Øllegaard.

Bemandingen bliver en dobbelt udfordring, fordi Sicks sælgere har forskellige specialer. Det har man dog forsøgt at løse ved at have ekstra personale standby i Brøndby Hallen.

- I forhold til specifikke kunder har vi lavet nogle aftaler, så de specifikke specialister er til stede, når de kommer. Det kan vi, fordi det hele er styret via time slots, forklarer Anders Øllegaard.

Læs også: Eilersen til messe med selvtilliden i orden

Nyheder med på messen

Han er selv specialiseret inden for sensor-området, og det var da også et af fokusområderne på årets messe.

- Vi har fokus på sensorintegration og så IO-link; hvordan man tilvejebringer sensordate og behandler dem på et højere niveau via en cloudløsning og en PLC, forklarer Anders Øllegaard.

- Inden for vision-delen har vi deep learning, der er blevet et nyt emne for os i år; hvor man går fra en ren visionløsning til noget, der minder om kunstig intelligens, fortsætter Anders Øllegaard.

Se mere om messen Artiklen er en del af temaet Automatik 2020.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109