23948sdkhjf

Produktionsdata har værdi

Automationsnetværket Sesam-World indbyder til et seminar om at udnytte virksomhedernes produktionsdata bedst muligt

Sesam-World inviterer på et virtuelt seminar 29. september om at udnytte produktionsdata. Mange produktionsvirksomheder slås i disse år med, hvordan de kan udnytte data fra maskinerne til at optimere produktionen.

Læs også: Det sker: Hvem programmerer fremtidens maskine

På seminaret vil professor Charles Møller fra Aalborg Universitet Materialer og Produktion fortælle, hvordan man kan få struktur på sine data.

Softwareudvikler Anders Lildballe fra Beumer Group vil fortælle, hvordan Beumer Group har anvendt realtime data fra deres anlæg til at optimere driften.

Tomipekka Lehtonen fra IBM vil tale om L'Oreals rejse mod digital transformation. Det foregår på engelsk. Der er således mange input til at bruge data fra produktionen.

Der er som nævnt tale om et virtuelt seminar, som foregår over Microsoft Teams. Det finder sted 29. september fra klokken 9 til 12. Sesam har valgt under indtryk af coronapandemien at gå over til virtuelle seminarer i en periode.

- Vi har vurderet, at det midlertidigt er bedst at afholde arrangementerne via Teams. Så snart der åbnes mere op fra myndighederne og virksomhederne, vil vi igen afholde Sesam seminarer fysisk, skriver Carsten Nøkleby, som er direktør for Sesam-World.

Sesam-World har eksisteret i mere end 25 år. Netværket arrangerer seminarer og faggruppemøder, hvor fagfolk kan udveksle erfaringer.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.235