23948sdkhjf

Hvide Sande-direktør: Konkurs-opkøb rammer lige ned i strategien

Mandag morgen blev medarbejderne i konkursramte Blaaholm Wind Solutions præsenteret for deres nye direktør.

Hos den nye ejer, Hvide Sande Shipyard, Steel & Service, kan administrerende direktør Carl Erik Kristensen afsløre, at han handlede hurtigt, da muligheden opstod.

 - Vi har konkurreret lidt førhen, men vi er godt inde ved forskellige kunder, og det er en af de steder, hvor vi ser synergier, siger Carl Erik Kristensen.

Direktøren fortæller, at virksomheden har arbejdet med at vokse i netop den retning i to-tre år, og her har et af scenarierne været opkøb eller opstart i en anden by.

- Tanken var os ikke fjern, og det var også derfor, at vi har handlet hurtigt, uddyber han.

Nyt kontor i Varde eller Esbjerg

I overtagelsen følger 15 ansatte fra Blaaholms vind-forretningsben. Det er salgs- og ingeniørstab, og de nye medarbejdere vil man sammenlægge med sin produktion i Hvide Sande og i Ringkøbing.

- De er stærkere end os på engineering- og salgsdelen, og vi har et stærkt produktions-setup, som godt kan skaleres op til at håndtere de nye ting. Det har vi set som et match, siger Carl Erik Kristensen.

Det næste skridt er at finde et midlertidigt arbejdssted til de nye medarbejdere, indtil der er fundet et nyt kontor. Ambitionen er, at man vil oprette et kontor i Varde eller Esbjerg.

Overtager projekter

Med i opkøbet er der også en række udviklingssager, som Hvide Sande nu vil se, om man ikke kan få videre ud at leve.

Inden for de nye kompetencer er løfteudstyr, transportudstyr og forskellige værktøjer med en høj grad af udvikling og teknologi med hydrauliske, elektriske og pneumatiske systemer.

- Vi overtager alle igangværende projekter. Der er en del, og de har stået stille i en uge, og de skal samles op. I weekenden har vi arbejdet på, hvordan vi får det løst og omprioriteret. Det er klart, at det bliver med nogle forsinkelser, men det lyder, som om kunderne har forståelse, siger Carl Erik Kristensen.

Hvide Sande Shipyard, Steel & Service, har i alt cirka 140 medarbejdere. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172