23948sdkhjf

Jensen Group forventer krise på op til fem år

Producenten af industrivaskemaskiner, der har fabrik på Bornholm, har opsagt 60 procent af medarbejderne. Det skriver Bornholms Tidende.

Det har blandt andet betydet, at man i marts opsagde 77 funktionærer og i april sendte 50 medarbejdere på en force majeure-aftale indgået mellem CO-Industri og Dansk Industri, som betyder, at virksomheder kan sende medarbejdere hjem på dagpenge med dags varsel.

Til gengæld har Jensen Group ikke kunnet finde hjælpe i regeringens seneste hjælpepakke, der giver mulighed for at sende medarbejderne på arbejdsfordeling.

- For nogle kan arbejdsfordeling være et godt værktøj. Det giver ikke mening for os. De udfordringer, vi har, er ikke overstået på tre-fire måneder. Vores forventning er, at det kan tage tre-fem år, før markedet er tilbage. Så vi har i stedet taget tyren ved hornene og rettet skuden ind. For os er der kun den hårde måde. I andre brancher giver det bedre mening at understøtte, fordi man hurtigere kan komme tilbage, siger administrerende direktør for Jensen Denmark, Morten Rask, til Bornholms Tidende.

 Originalartikel: https://www.tidende.dk/nyheder/2020/09/05/781390/

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111