23948sdkhjf

Direktørskifte hos Uddeholms danske salgsselskab

Direktør hos Uddeholm, Voestalpine HPM Denmark, Åge Østergaard, er gået på pension den 1. september.

Han har i godt 30 år været en del af ledelsen i firmaet. Han tiltrådte som økonomichef i det daværende Uddeholm A/S ved flytningen fra Glostrup til Kolding i 1990. Denne post varetog han, indtil han overtog direktørposten i 2011. I en alder af 66 år er det nu tiden til at hellige sig familien, fritidsaktiviteter og andre spændende opgaver.

Åge Østergaard overlader posten til Per Stamp, der med mere end 20 års ansættelse i firmaet er et velkendt ansigt. Han har gennem årene været med til at sætte sit præg på virksomhedens udvikling i tæt samarbejde med Åge Østergaard og virksomhedens øvrige medarbejdere. De sidste 12 år har han haft rollen som distriktschef og samtidig som teknisk chef for virksomhedens PVD overfladebelægningscenter, der blev etableret i 2016.

Per Stamp udtaler:

- Jeg er meget stolt og taknemmelig over at få muligheden for sammen med engagerede, dygtige og loyale medarbejdere at fortsætte den gode udvikling, virksomheden har præsteret siden etableringen i 1952. Jeg ser frem til at stå i spidsen for en spændende virksomhed med et stort potentiale og nye forretningsområder, der vil udfolde sig i de kommende år i samarbejde med vores kunder og medarbejdere.

Andreas Johansson, managing director nordic, udtaler:

- Der skal lyde en stor tak til Åge for hans mangeårige virke og den store indsats, han har ydet. Åge har med sit flair for mennesker og en stærk arbejdsmoral skabt en tryg arbejdsplads og en flot udvikling af firmaets produktportefølje og resultater. Det er med stor sindsro, at vi lader Per overtage posten efter Åge. Per kender til det hele – lige fra sine kolleger, virksomhedens produkter og ikke mindst til vores kunders ønsker og behov. Med Per på posten vil vi kunne fortsætte den positive udvikling af firmaet til gavn for både kunder og medarbejdere.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.093