23948sdkhjf

Første bid af Blaaholm solgt

Hvide Sande Shipyard, Steel & Service har med virkning fra den 7. september købt afdelingen Blaaholm Wind Solutions, som gik konkurs den 28. august sammen med det øvrige af selskabet Blaaholm A/S.

Blaaholm Wind Solutions er en ingeniørstærk afdeling, der siden 2005 har udviklet og produceret værktøjer, transport- og løfteløsninger til vindindustrien.

- Det er et perfekt match med afdelingen Hvide Sande Steel, der arbejder i samme industri og med samme type produkter, men har styrken på kapacitet og et effektivt produktions setup, skriver Hvide Sande Shipyard i en pressemeddelelse.

Ud over design, salg og produktion af kundetilpassede løsninger, findes også nogle egenudviklede produkter og løsninger til transport og positionering af vindmøllevinger, kranløsninger og værktøjer.

Hvide Sande Shipyard, Steel & Service har overtaget alt igangværende arbejder og alle igangværende projekter, samt et stærkt salgs- og ingeniørteam. Produktionen skal sammenlægges og udføres i Hvide Sande og Ringkøbing, og så er det planen at finde et passende kontor i Varde/Esbjerg-området.

De seneste år har Hvide Sande Steel arbejdet med en strategi om at udbygge afdelingens ingeniørstab og ydelser, og opkøb har været i spil som et af scenarierne for at nå vækstmålene for området.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125