23948sdkhjf

Fynsk robot-investor-event rykker ind på tysk automationsmesse

De sidste fem år har startup-virksomheder i Danmarks robothovedstad Odense tiltrukket 6 mia. kroner i risikovilligkapital.

Det vækker international opsigt, og derfor rykker matchmaking-eventen Odense Investor Summit i 2020 til Europas største robotmesse, Automatica, i München.

Her vil Odense Investor Summit bygge bro mellem cremen af kapitalsøgende danske iværksættere og internationale topinvestorer på udkig efter det næste robot-guldæg.

Og allerede nu er der åbnet for, at lovende virksomheder med vækstpotentiale kan ansøge om at pitche deres vækstambitioner og kapitalbehov på scenen i Messe Münchens.

Odenses borgmester, Peter Rahbæk Juel, glæder sig over, at en af verdens førende robotbyer får en unik rolle på den internationale robotmesse Automatica i år.

- Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at hjælpe byens iværksættervirksomheder med at realisere deres vækstpotentiale. Det kræver investeringer, og da mange af virksomhederne er eksportvirksomheder med hele verden som marked, giver det rigtig god mening også at række ud til internationale investorer i en helt anden liga, som man normalt aldrig kommer i nærheden af som startup, siger han.

Automatica-messen i München skulle oprindelig have været afviklet i juni, men coronapandemien betød, at messen blev udsat til december 2020, og dermed blev Odense Investor Summit også udsat til sidst på året. Odense Investor Summit følger løbende udviklingen og har alternative planer, hvis coronaen igen lukker for muligheden for at afholde Automatica.

Det er femte gang, Odense Investor Summit løber af stablen. 3.-5. marts i 2021 finder eventen sted i Odense igen under robotmessen R-21.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093