23948sdkhjf

Aftale på plads: Welcon leverer design og knowhow til taiwansk fabrik

Den store danske tårnproducent Welcon er kommet et stort skridt nærmere udenlandsk produktion. I slutningen af 2019 afslørede Give-virksomheden, at man havde underskrevet en hensigterklæring – nu er den vekslet til en aftale.

- Det er en teknologioverførelses-aftale, hvor vi skal designe fabrikken for dem. Vi skal lære dem at lave tårne, siger administrerende direktør Jens Risvig Pedersen, Welcon.

Sammen med Century Huaxin Wind Energy (CHWE), der et datterselskab af Century Iron & Steel Industrial, forventer man, at produktionen er oppe at køre i staren af 2022.

Fremtidssikret produktion

Aftalen betyder, at Welcon giver sin erfaring og teknologiske knowhow, som betyder, at CHWE kan designe, bygge og drive et anlæg til fabrikation af vindmølletårne efter samme standard, som Welcon producerer i Danmark, skriver Welcon på sin hjemmeside.

Fabrikken bliver designet, så den kan producere den næste generation af store havvindmølletårne, der kan være op til 10 meter i diameter, 50-60 meter lange og veje op til 400 tons.

Fabrikken bliver bygget på en 30 hektar stor grund i industripark en på Taichung Harbour, der ligger på vestsiden af Taiwan.  

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078