23948sdkhjf

Ingeniørhus konkurs: Hurtig reaktion redder 125 arbejdspladser

Størstedelen af arbejdspladserne i Bojer Innovativ Ingeniørrådgivning ApS, som torsdag morgen blev erklæret konkurs, er nu reddet.

Det sker ved, at Eltronic Group 1. september 2020 stifter et nyt selskab, Biir A/S, som overtager størstedelen af medarbejderne og kundekontrakterne i det konkursramte selskab, der har kontorer i Aarhus og Ukraine. 

Den nystiftede virksomhed, Biir A/S, vil fortsat tilbyde konsulentydelser indenfor engineering og projektledelse. Med overtagelsen fra Bojer Innovativ Ingeniørrådgivning ApS har selskabet fra start cirka 125 medarbejdere ud af de cirka 180 medarbejdere i det tidligere selskab. Der er tale om medarbejdere i både Danmark og Ukraine.

Biir A/S bliver en selvstændighed virksomhed under ingeniørgruppen Eltronic Group.

Ledelsen fortsætter
De to medejere i Bojer Innovativ Ingeniørrådgivning, Henning Johnsen og Esben Eskerod, fortsætter i Biir A/S og vil fortsat varetage den daglige ledelse sammen med Lars Jensen fra Eltronic Group, der indtræder som ny CEO.

- Vi har været på en vækstrejse de seneste 12 år og har opbygget et stærkt brand med loyale og tilbagevendende kunder. Jeg glæder mig meget over, at jeg og størstedelen af medarbejderne kan fortsætte den rejse med en ejer, der er så stærkt funderet inden for vores markeds- og kundesegmenter, som Eltronic Group er, siger Henning Johnsen.

Biir A/S vil skærpe sit fokus mod virksomhedens kerneforretning, som er konsulentydelser inden for engineering og projektledelse.

- Vores industrikunder i Danmark efterspørger fortsat kompetente ingeniører og projektledere. Bojer Innovativ Ingeniørrådgivning har opbygget et stærkt netværk af ingeniører og konsulenter i både Danmark og Ukraine, som kan træde til med kort varsel og hjælpe kunderne med at indfri deres målsætninger. Med et skærpet fokus på netop denne del af forretningen, ser vi frem til fortsat at kunne servicere eksisterende og nye kunder med højt kvalificeret arbejdskraft, siger ny CEO i Biir A/S, Lars Jensen.

Med stiftelsen af Biir A/S beskæftiger virksomhederne i Eltronic Group nu cirka 650 medarbejdere og omsætter samlet set for cirka 750 millioner kr. årligt.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109