23948sdkhjf

Door System ekspanderer i England

Door System, der har eget datterselskab i Grimsby i det nordøstlige England, har haft svært ved at indfri sine vækstmål på det engelske marked.

Samtidig har dørproducenten også mærket konsekvenserne af Brexit, og derfor har man længe ledt efter en samarbejdspartner, der kunne styrke virksomhedens position og salg i England.

Den samarbejdspartner er nu fundet i Miramar Engineering, der leverer, installerer og servicerer kølesystemer til blandt andet fødevarebranchen. Miramar var også selv på udkig efter en partner inden for industridøre og porte.

- Det er fantastisk, at vi har fået etableret dette partnerskab, og det sker jo, fordi begge parter kan se et stort potentiale ved at gå sammen. I mit team går vi kompromisløst efter hver gang at levere den allerbedste service, og det får vi nu mulighed for at gøre sammen med Door Systems kvalitetsprodukter, fortæller direktør og medejer Gregory Pelling.

Door Systems eksportstrategi er at etablere partnerskaber uden eget kontor i de lande, hvor ma ser et særligt potentiale for virksomhedens produkter og løsninger. Datterselskabet og kontoret i England var derfor egentlig atypisk. Det nye partnerskab med Miramar Engineering betyder, at Door Systems har lukket sit engelske selskab og overflyttet alle aktiviteter til det nye setup, inklusiv area sales manager Steve Andrews.

- Miramar har en stor kontaktflade i England, og det vil give os nye muligheder for at komme bredere ud med vores dør- og portløsninger. På trods af Brexit ser vi derfor mulighed for at vækste og øge salget på det engelske marked. Samtidig er det et ekstra plus for os, at Steve følger med over i det nye setup, og vores kunder kommer på den måde ikke til at mærke forskel, fortæller Søren Rahbek, salgschef hos Door System.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078