23948sdkhjf

Ny direktør for Stena Recycling i Danmark

Henrik Grand Petersen bliver ny mand i spidsen for Stena Recyclings danske aktiviteter.

Læs også: Stena Recycling skal genanvende udtjente køleskabe for Carlsberg

Han er 49 år og kommer senest fra miljøselskabet RGS Nordic. Han er uddannet vivilingeniør fra DTU.

Før Henrik Grand Petersen gik ind i miljøbranchen, havde han ledende internationale stillinger i Disa Industries og Louis Poulsen Lighting samt en periode som management konsulent i PA Consulting Group. Sideløbende med sin stilling som adm. direktør er Henrik Grand Petersen formand i bestyrelsen for ARI (Affalds- og Ressourceindustrien) under Dansk Industri samt næstformand i Klimapartnerskabet for Cirkulær Økonomi udpeget af den danske regering.

Om valget af Henrik Grand Petersen som ny administrerende direktør siger Kristofer Sundsgård, CEO for Stena Recycling Group:

- Jeg er meget glad for at kunne annoncere Henrik Grand Petersen som den nye administrerende direktør for Stena Recycling Danmark. Med sin baggrund fra forskellige aktiviteter, senest RGS Nordic, og hans interesse og kompetencer inden for genanvendelse og virksomhedens rolle i klimapolitik, er han yderst velegnet til at positionere Stena Recycling som genvindingsleder i Circular Economy også i Danmark”.

Læs også: Vil flytte skrotbjerg fra Roskilde til Odense

Om sin nye stilling siger Henrik Grand Petersen:

- Verden står overfor nogle massive klima- og miljøudfordringer. Den danske regering har udstukket en ny retning for skabelse af et bæredygtigt samfund og alle industrisektorer skal i gang med at tilpasse sig til cirkulære løsninger og nye miljøkrav. Stena Recycling Group spiller allerede internationalt en central rolle i denne udvikling og startede for flere år tilbage med at udvikle og investere i ny teknologi og genanvendelsesløsninger. Stena Recycling har altid stået som et teknologisk flagskib indenfor bæredygtighed for mig.

Henrik Grand Petersen overtager stillingen efter Per Kaufmann, der har været interim administrerende direktør siden april 2020.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078