23948sdkhjf

Technor åbner på Sjælland

Hobro-virksomheden har overtaget A-Vents projektafdeling og vil fremover løse opgaver indenfor ventilation på Sjælland og øerne.
Med Anders Rosager i spidsen har Technor pr. 1. december 2011 åbnet ny afdeling i Ringsted. Etableringen sker som følge af, at A-Vent har besluttet at nedlægge sin projektafdeling – en afdeling, som Anders Rosager har stået for gennem otte år:

- Som en konsekvens af, at A-Vent lukkede projektafdelingen, tog jeg kontakt til Technor, som ikke var repræsenteret på Sjælland i forvejen. Vi har aftalt, at jeg fortsætter som hidtil, så man kan godt sige, at jeg har skiftet kasket, men at mit arbejdstøj er det samme, forklarer Technors nye afdelingsleder.

Anders Rosager har 25 års erfaring fra ventilationsbranchen, hvor han udover A-Vent har repræsenteret Glenco.

En branche med gode vækstmuligheder
Technor er etableret i Hobro i 1998 og har traditionelt hentet en stor del af sine opgaver blandt træ- og metalvirksomheder. De senere år har virksomheden spredt sit fokus til andre brancher, for med en skærpet konkurrence er det nødvendigt at favne bredt, mener Anders Rosager.

- Inden for metalbranchen har vi meget at arbejde med, mens antallet af virksomheder i træindustrien er dalende på Sjælland. I stedet har vi rettet vor indsats mere mod butiksområdet og fødevarebranchen, forklarer han.

Technors Ringsted-afdeling har indtil videre 1½ mand på lønningslisten, men Anders Rosager forventer, at der bliver plads til et par stykker mere inden for en overskuelig fremtid:

- Vi ser store muligheder for vækst, både når det gælder nyetablering af anlæg, men også inden for service og vedligeholdelse. Der er stadig en del virksomheder, som mangler at få opdateret deres eksisterende anlæg, så de lever op til de stigende krav omkring lavt energiforbrug, høj effektivitet og godt indeklima. Med de senere års nedskæringer er der desuden mange virksomheder, der ikke længere har folk til at stå for vedligeholdelse, og det åbner markedet for serviceaftaler, siger han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11