23948sdkhjf

Erfaren sælger starter eget værktøjsfirma

Morten Christensen er stoppet som lønmodtager og har etableret egen virksomhed, som blandt andet sælger skærende værktøjer og udstyr til den spåntagende industri.

- Ideen har ligget i maven i mange år. Men jeg vil først være selvstændig den dag, jeg kan gøre en forskel. Og det kan jeg nu med den viden og erfaring, jeg har fået, fortæller Morten Christensen.

Han er uddannet maskinarbejder og skiftede efter ti år ved maskinerne over på den anden side for at sælge CNC-maskiner og værktøj. Først hos JL Maskiner i 2006, som senere blev solgt til Flextek. Han flyttede med de nye ejere til Hedensted og sad i to år i den interne salgsafdeling og havde kontakten til maskinleverandører i Taiwan og Italien. Herefter blev han divisionschef hos CNC.dk, som havde speciale i service og ombygning af CNC-maskiner i hele landet. De sidste to og et halvt år har han arbejdet med salg af værktøj hos Tryl Værktøj.

Styr på værktøjskassen

Det nye firma, der har fået navnet Tooltek, har allerede opbygget en lille portefølje af værktøjer og udstyr. Blandt andet har Morten Christensen agenturet på M&H Hexagon-udstyr som måleprober og toolsetters samt tilhørende software.

Tooltek er også blevet forhandler af Kemmler-holdere og af skærende værktøjer fra Taegutec, som er kendt inden for vindmølleindustrien. Derudover designer og producerer han selv opspændingsudstyr til drejebænke og bearbejdningscentre, for eksempel specialbakker og specialholdere til drejebænke samt kuber og specialskruestikke.

- Nu er jeg kommet i gang, så må vi se, hvordan forretningen udvikler sig. Behovet i industrien peger helt klart på løsninger, der kan være med til at automatisere produktionen. Inden for de sidste fem-seks år har der især været stor efterspørgsel på forskelligt måleudstyr inden for Hexagon-segmentet. Der sker en masse i vores branche, forklarer den nystartede firmaejer.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078