23948sdkhjf

DanSteel investerer millioner i ny ovn

Den 60 år gamle ovn på det nordsjællandske stålvalseværk skal skiftes ud med en ny og topmoderne en af slagsen. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Herhjemme findes ikke en lignende ovn i vores industri. Da jeg var direktør på værket i Verona, byggede vi også en ny ovn, det samme har man gjort i Belgien, men den her er nyere og bedre, siger direktør Igor Sarkits, til Frederiksborg Amts Avis.

Ovnen er en del af en femårig investeringsstrategi på værket i Frederiksværk til i alt 400 mio. kr., som også blandt andet indebærer nye og avancerede kølefaciliteter.

Investeringerne betyder dels, at DanSteel kan skrue markant ned for energiforbrug og CO2-udledning, men også at man kan skrue op for produktiviteten. Den nye ovn kan øge produktionen med 30 pct. og samtidig tage tungere plader, som i særdeleshed efterspørges i offshore vindindustrien, som er et strategisk satsningsområde for DanSteel.

Efter planen skal ovnen tages i brug i december 2021. 

Originalartikel: https://sn.dk/Halsnaes/DanSteels-store-investering-Bygger-Europas-mest-miljoevenlige-staalovn/artikel/1346542

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094