23948sdkhjf

Wexøe indgår distributionsaftale

Som et led i automationsdistributøren Wexøes strategi om at tilbyde løsninger, der støtter op omkring Rockwell Automation, har Irinox og Wexøe indgået distributionsaftale på rustfri, industrielle kapslinger.

Det oplyser Wexøe i en pressemeddelelse.

Wexøe har gennem de seneste år positioneret sig og opbygget nødvendige kompetencer inden for Industriel Automation. 

- Vores strategi er at tilbyde vores kunder muligheden for at konsolidere deres automationsprojekt hos Wexøe, og her er rustfri kapsling en vigtig komplementær del, siger Kim Schrøder, divisionschef for Industri hos Wexøe.

- Irinox er et velkendt brand i Europa og et godt match til vores øvrige portefølje. Irinox har samme tilgang til markedet som os selv, nemlig fokus på at agere agilt over for kunderne og tilbyde løsninger af høj kvalitet, fortsætter han.

Fra Irinox side glæder man sig også til at komme i gang med samarbejdet.

- Hos Irinox tilføjer vi værdi til et “standard”-produkt ved at tilbyde enkle, men nøje tilpassede løsninger, der opfylder kundens krav. Wexøe er i stand til - fuldt ud - at understøtte denne merværdi gennem deres proaktive salgstilgang til kunderne, der sammen med deres status på markedet og store lagerkapacitet danner det ideelle partnerskab. Og det i sådan en grad, at vi er enige om en eksklusiv-aftale for både Danmark og Sverige, udtaler Diederik Hagenbeek, export area manager, Irinox.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.331