23948sdkhjf

Kronisk sygdom tvinger Bladt til topchef-rokade

En kronisk - men ikke livsfarlig - hjertefejl betyder, at Bladt Industries-topchef, 63-årige Klaus Steen Mortensen, forlader sin post. Det skriver koncernen i en pressemeddelelse. 

Afløseren er en yderst erfaren offshore-profil, der fremover skal lede Aalborg-baserede Bladt Industries – nemlig den 58-årige Anders Søe-Jensen, der tidligere har stået i spidsen for både Vestas Offshore Wind og senest GE Offshore Wind.

- Bladt Industries er en fantastisk virksomhed med et enormt potentiale, som jeg glæder mig til at forløse – i tæt samarbejde med nye kollegaer, samarbejdspartnere og ikke mindst Bladts mange nationale og internationale kunder, siger Anders Søe-Jensen.

Direktør i tre år

Direktørskiftet kommer efter, at Klaus Steen Mortensen har siddet på posten i tre år. Han har i sin tid arbejdet med at forberede Bladt til en fremtid uden statslige støttekroner – samt med at forenkle og stabilisere virksomheden, der i en årrække var præget af meget store udsving i bemanding og deraf følgende ineffektive arbejdsgange.

- Mit vigtigste fokus har været at skabe en langt mere effektiv, forudsigelig og stabil virksomhed, som kan konkurrere uden støtte. Det er vi lykkedes godt med, siger Klaus Steen Mortensen, der fremover vil koncentrere sig om bestyrelsesarbejde og mere tid til familien.

Bestyrelsesformand Bjarne Moltke Hansen vurderer, at Bladt Industries står stærkt rustet til fremtiden.

- Bladt har været igennem en spændende periode med mange forandringer. Men selvom det til tider har været en hård øvelse, er det lykkedes ledelsen med Klaus i spidsen at skabe et vigtigt internationalt fokus og effektivisere virksomheden. Og den udvikling er Anders Søe-Jensen den helt rigtige til at fortsætte, siger bestyrelsesformand Bjarne Moltke Hansen.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11