23948sdkhjf

Afgået Mir-direktør opretter nyt firma med kapital fra Mir-ejer

Amerikanske Teradyne, der i 2018 købte robotvirksomheden Mir, har valgt at støtte Thomas Vistis nye roboteventyr.

Læs også: Kapitalfond skyder penge i fynsk Mir-leverandør

Thomas Visti forlod ved udgangen af juli sin post som CEO i Mir, men dengang fremgik det ikke, hvad han så skulle.

Nu kan Visti afsløre, at han -  med hjælp fra tech-giganten Teradyne – har oprettet firmaet Visti Unlimited med adresse i Odense.

Her vil han involvere sig i de virksomheder, som han sideløbende har investeret i, lokke nye til og samle etablerede kræfter, så alle kan sparre med hinanden.

Det oplyser han i en pressemeddelelse.

Læs også: Hjælpepakker er ikke nødvendige hos Mir

- Det er min drøm at skabe et fedt fællesskab for en masse passionerede, ambitiøse og modige mennesker, som er på vej til at nå deres drømme. Jeg tror på, at mine erfaringer, min viden og mine kompetencer vil kunne bidrage til at hjælpe andre mennesker på deres vej til succes. Derudover er det heller ikke nogen hemmelighed, at jeg naturligvis holder øjne og ører åbne for at finde flere interessante investeringsemner, siger Thomas Visti, ejer af og formand for Visti Unlimited.

Plads til 100 medarbejdere

Visti har købt en ejendom på Helgavej 26 i Odense med plads til cirka 100 arbejdspladser i den 3.000 kvadratmeter store bygning.

Thomas Visti skal ikke selv stå ved roret som direktør, men har ansat Anne Mejdal som administrerende direktør af det nye virksomhedsfællesskab.

- Der er masser af spændende startups i Danmark, og det er en drøm at være med til at samle nogle af dem (...) Det allervigtigste er, at der kommer en god energi på stedet, så det bliver et hus for mennesker, der gerne vil løfte hinanden. Om det er nystartede eller mere etablerede virksomheder, er ikke afgørende for, om man kan blive en del af fællesskabet. Vi mener, at begge typer virksomheder kan give hinanden noget, siger Anne Mejdal.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125