23948sdkhjf

Svensk maskin-leverandør åbner dansk afdeling

Olsons Maskinservice åbner nu sit første danske salgskontor i Horsens.

- Vi har valgt placeringen af vores kontor i Danmark, da det er det største marked sammenlignet med Norge og Finland for vores markedsfokus – produktionsvirksomheder som arbejder med pladebearbejdning, siger Patrik Olsson, markedschef for Olsons Maskinservice.

Olssons Maskinservice har valgt at etablere sig i Horsens for at komme tættere på de danske kunder, men også for at finde nye kunder.

- Målet med virksomheden i Danmark er at få et grundlag for ansættelse af en servicetekniker, som kan assistere lokalt med service og installation af de maskiner, vi sælger. Vi vil være i stand til at kontrahere danske kunder for at udføre deres løbende vedligehold på maskinerne, og der er nærheden vigtig. Dels for hurtigt at være på plads med akut hjælp, men også fordi omkostningerne bliver høje ved lange afstande til kunderne, siger Patrik Olsson.

Samtidig har den svenske virksomhed ansat Ole Sørensen som markedsansvarlig for Danmark, Norge og Finland.

Ole Sørensen har de sidste 16 år arbejdet med konstruktion og salg af hydrauliske presser hos Stenhøj og har de sidste 10 år været samarbejdspartner med Olsons Maskinservice.

- Ole skal arbejde med hele Olsons produktprogram, som omfatter maskinsalg til presning, automatisering af presser samt tjenester som service, reparationer af pvresser samt uddannelse af kundernes operatører. Indledningsvis vil vi også have samarbejdspartnere til service og automation af presser, siger Patrik Olsson.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125