23948sdkhjf

EuroBlech udskudt til næste år

Den pladebearbejdende industri kommer ikke til at samles i Hannover som planlagt i oktober.

EuroBlech-messen bliver nemlig udskudt til 9.-12.marts 2021 som følge af coronapandemien. Det oplyser messen i en pressemeddelelse.

- De seneste måneder har været udfordrende, især for den pladebearbejdende industri og relaterede industrisektorer. Vi har set en nedgang i ordrerne fra forbrugsgoder, og andre virksomheder har fortalt os om deres udfordringer i kampen mod konsekvenserne af Covid-19-pandemien. Selv om vi for nylig har fået myndighedernes godkendelse af vores sikkerhedskoncept ved afholdelse af EuroBlech i oktober i år, har vi besluttet at udskyde EuroBlech til foråret 2021, siger Nicola Hamann, administrerende direktør for Mach Brooks Exhibitions, der står bag EuroBlech-messen.

Indtil messen kan afholdes fysisk, tilbyder man en virtuel hub, hvor besøgende og udstillere kan netværke med hinanden.

- Feedback fra vores udstillere og gæster har indikeret, at de har brug for at deltage i et arrangement, selv hvis det ikke er i fysisk form, og vi vil derfor organisere et Digital Innovation Summit, som finder sted fra 27.-30.oktober, vores planlagte messedato. Digital Event Summit giver vores udstillere en platform, hvor de kan vise deres seneste maskiner og løsninger og arrangere virtuelle møder med internationale gæster, siger Nicola Hamann.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.218