23948sdkhjf

Var to timer fra at sende medarbejdere hjem – nu har Steffca ansat 18 nye

Da statsministeren lukkede Danmark ned den 12. marts på grund af Covid-19 pandemien var det en alvorlig sag for Steffca, der er leverandører af pakninger og tekniske isoleringsløsninger.

Læs også: Nyt om navne: Ny salgschef hos Steffca

- Det gik hurtigt op for os, at vi ville blive meget påvirket af krisen. Men da kampagnen “Danmark for Danmark” begyndte, og vi forstod, at der var udbredt mangel på værnemidler, besluttede vi os for at gøre noget ved det, siger Martin Steffensen, administrerende direktør i Steffca.

Steffca omstillede simpelthen deres produktion til at lave ansigtsvisirer for at udnytte deres ledige kapacitet.

- Jeg var faktisk kun to timer fra at sende medarbejdere hjem. Nu har vi ansat 18 nye medarbejdere, så vi kan følge med den høje efterspørgsel på vores ansigtsvisirer, som vi startede produktionen af den 6. april. Vores første ordre var på 160.000 visirer til Region Syddanmark, fortæller Martin Steffensen.

50.000 ansigtsvisirer om ugen
Normalt leverer Steffca deres produkter til 25 lande. De har nu fundet en ny indtægtskilde for virksomheden.

- Vi producerer op til 50.000 ansigtsvisirer hver uge nu. På grund af den uforudsigelige situation vi er i, og da ingen ved, hvor længe Covid-19 krisen vil vare, har vi besluttet at blive ved med at producere ansigtsvisirer indtil videre, siger Martin Steffensen, og fortsætter:

- Globale tal estimerer, at der vil blive brug for op til fem millioner ansigtsvisirer i løbet af det næste år, så vi vil levere dem, så længe det er nødvendigt. De er blevet en del af vores langsigtede strategi.

Steffca eksporterer nu også ansigtsvisirerne til andre europæiske lande så som Sverige, Frankrig og Schweiz.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109