23948sdkhjf

Ægge så ringe endda: Sanovo passerer milliarden

For Odense-baserede Sanovo Technology blev 2019 et ualmindeligt godt år. Koncernen, der producerer maskiner og automatisering til ægindustrien, lykkedes med næsten at fordoble sit overskud, mens omsætningen passerede en milliard kroner.

Læs også: Corona ændrer ikke på Sanovo Technologys vækstplaner

Det skriver Fyens Stiftstidende.

I alt landede overskuddet på 77,5 mio. kr. sammenlignet med 40,7 mio. kr. i 2018, og selvom rekorden stadig skal findes i 2015, betegner adm. direktør Michael Strange Midskov alt i alt 2019 som det bedste år i Sanovos historie. Det skyldes ikke mindst den efterhånden omfattende serviceforretning.  

- Vi nyder også godt af, at vi efterhånden har haft en række rigtig gode år, hvor vi har installeret mange store fabriksanlæg. De skal allesammen serviceres, vedligeholdes og forsynes med reservedele, og dermed giver de løbende arbejde og omsætning til virksomheden, siger Michael Strange Midskov til avisen.

Selvom coronaen forventes at koste på både top- og bundlinje i indeværende regnskabsår, er direktøren ved godt mod, når det kommer til fremtiden. Ifølge Michael Strange Midskov vil der nemlig blive stadigt mere brug for æg som en billig kilde til protein, og Sanovo har ifølge ham sikret sig en god placering i branchen.  

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.125