23948sdkhjf
>

Skiold køber op på spansk: Omsætningen nærmer sig 1,5 milliarder

Skiold, der leverer udstyr til indretning af svinestande, kvægstalde og fjerkræ samt udstyr til håndtering og opbevaring af foder, korn og frø, forsætter opkøbsbølgen. Denne gang er turen kommet til spanske Rotecna, der blev grundlagt i 1991 og har specialiseret sig i konstruktion, fremstilling og markedsføring af udstyr og løsninger til svineproduktion.

Læs også: Jyden Burs direktør takker af

Det oplyser Skiold i en pressemeddelelse.

Sidste år overtog Skiold Jyden Bur i Holstebro og året før maskinfabrikken Landmeco i Ølgod. Med overtagelsen af Rotecna nærmer Skiold-gruppens samlede omsætning sig 1,5 milliard kroner, mens omsætningen for Skiolds svinedivision alene næsten fordobles.

Rotecna er vokset støt i løbet af de sidste ti år fra ca. 10 millioner euro i omsætning i 2010 til næsten 50 millioner euro i 2020, hvorved selskabet er blevet den førende leverandør af svineudstyr i Spanien. Og den styrkede position i svindedivisionen vækker glæde hos Skiold.

– Vi har været meget imponerede over Rotecnas ledelse, operationelle platform, produktportefølje og innovative evner, og ser frem til yderligere at udvikle og investere i Rotecnas eksisterende aktiviteter i Spanien. Rotecna har et veludviklet distributionsnetværk med stærke partnerskaber, som SKIOLD agter at fortsætte med at støtte og få til at vokse. Ved at kombinere vores aktiviteter vil vi kunne betjene vores kunder endnu bedre gennem en styrket produktportefølje og øget volumen til at opbygge et endnu mere omfattende salgs- og servicenetværk globalt, udtaler koncerndirektør Søren Overgaard.

Der vil ikke ske ændringer i Rotecnas ledelse eller organisation som følge af overtagelsen, og forretningsaktiviteter med kunder og leverandører vil fortsætte uændret.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.109