23948sdkhjf

Maskinbygger næsten fordoblede overskuddet

Maskinbyggeren Unimec i Langå opnåede sidste år en stærkt forbedret bundlinje.

Ifølge 2019-regnskabet blev overskuddet før skat 1,46 millioner kroner, hvor der året før var et plus på 815.000 kroner.

Bruttofortjenesten steg fra 7,3 til 8,9 millioner kroner. Unimec oplyser ikke sin omsætning, men ifølge direktør Lasse Taulborg Madsen var den i 2019 højere end i 2018.

- I 2018 rystede vi posen og omstrukturerede organisationen, så der kom øget fokus på salg og markedsføring, og ikke mindst blev der uddelegeret større ansvar til nøglepersoner i virksomheden. Dette var for en stor del medvirkende til den positive udvikling i 2018, og udviklingen er fortsat ind i 2019, konstaterer direktøren i en kommentar til regnskabet.

Den jyske maskinbygger er specialiseret i fremstilling af specialmaskiner og leverer til en bred vifte af store, danske industrivirksomheder. Unimec specialbygger alt fra testere og robotceller til håndteringsmaskiner.

- I 2019 kom der flere nye spændende kunder til - kunder, som ser ud til at have et stort potentiale på langt sigt. Desuden er der en løbende dialog med nye kundeemner, som der forventes meget af i fremtiden, nævner Lasse Taulborg Madsen.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.109