23948sdkhjf

Ny ejer og direktør hos Skov Industri

Efter 16 år i spidsen for virksomheden har Morten Skov ønsket at give stafetten videre til nye ejere hos den fynske producent af støjdæmpende vægge:

- Vores virksomhed skal konstant udvikles, og det kræver konstant nytænkning. Efter 16 år med denne opgave er det tiden, at der kommer nye kræfter til, udtaler Morten Skov i en pressemeddelelse.

Virksomheden er overtaget af en trio bestående af Bjarne G. Lund, Flemming N. Enevoldsen og Kjeld Lund. Kjeld Lund har samtidig overtaget rollen som direktør.

- Vi overtager en utroligt veldrevet virksomhed med kompetente medarbejdere, velrenommerede kunder, højt teknisk niveau og et stærkt produktsortiment. Og vi har tænkt os at videreudvikle virksomheden med basis i disse kernekompetencer, siger Kjeld Lund.

Skov Industri udvikler og producerer vægge under mærket Matador-vægge og reoler under mærket Smith reoler. Væggene anvendes indenfor en lang række forskellige industrier – for eksempel til indkapsling af støjende maskiner og robotter samt til opbygning af kontorer i produktions- og lagermiljøer.

Virksomheden, der har hjemme i Nørre Aaby, blev grundlagt i 2004 af Morten Skov.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093