23948sdkhjf

KH Maskinfabrik rykker ind i ny fabrik

Underleverandøren får næsten dobbelt så meget plads

En knap 3.000 kvadratmeter stor fabrik er klar til KH Maskinfabrik i Rønne, der derfor står midt i den helt store flyttemanøvre.

- I slutningen af juni er produktionen oppe at køre i de ny haller, men vi mangler administrationsdelen, og den er først oppe at køre i starten af august. Alle de store maskiner er flyttet derover, og vi går i gang med at producere inden for få dage, forklarer Claus Duevang.

Har brug for mere plads
Baggrunden for flytningen er ganske enkel. KH Maskinfabrik var løbet tør for plads på den hidtidige adresse på Rabækkevej.

- Vi skal bruge den ekstra plads til at få nye kunder ind i huset, fordi vi var overloadet, hvor vi var - vi kunne ikke få mere ind, og vi kunne ikke få flere medarbejdere ind. Nu har vi mulighed for at udvide forretningen endnu en gang, lyder det fra Claus Duevang.

Skifter navn
Samtidig med flytningen er der fortaget endnu en ændring. Virksomheden har nemlig skiftet navn fra KH Maskinværksted til KH Maskinfabrik.

- Jeg har købt en spåntagende virksomhed (opkøbet af TH-Teknik i 2019, red.), som vi flytter med ind i den nye fabrik. Nu laver vi alt i stål; spåntagende, laserskæring, svejs og buk. Derfor giver det god mening, forklarer Claus Duevang.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093