23948sdkhjf

Dacapo forlænger samarbejde med storkunde

Siden 2013 har Dacapo leveret rustfri stål til Sanistål, og det samarbejde fortsætter nu med en ny aftale, der løber frem til udgangen af 2026. Det oplyser parterne i en pressemeddelelse.

Aftalen betyder, at Dacapo fortsætter med at lagerføre alt rustfri stål for Sanistål – det vil sige plader, rør, stangstål og fittings.

- Vi er virkelig stolte af, at vi har forlænget vores aftale med Sanistål, så den nu løber indtil udgangen af 2026. Sanistål er Dacapos største kunde i Danmark, det er en strategisk vigtig kunde for os, og derfor er vi naturligvis meget glade for, at vi kan fortsætte samarbejdet, siger Torben Olsen, sales manager hos Dacapo i Danmark.

- Dacapo performer præcis, som vi gerne vil have det, og nu har vi lavet en forholdsvis lang aftale med dem, fordi vi er sikre på, at de også kan løfte opgaven på den lange bane, siger Morten Wiinholt, kategorichef for stål og metaller i Sanistål.

Gennem årene har Sanistål og Dacapo også opbygget et effektivt digitalt samarbejde med en fuld integreret EDI-løsning, hvor stort set alle processer og transaktioner sker elektronisk. Saniståls medarbejdere kan for eksempel se Dacapos lagerstatus i deres eget it-system, og kunderne kan se det i Saniståls webshop.

- Vi bliver ved med at udvikle vores samarbejde løbende, selvom vi nu har en lang aftale. Vi har især fokus på udvikling af det digitale samarbejde, som det er vigtigt, at både vi og Sanistål får det maksimale ud af også i fremtiden, siger Torben Olsen.

Selvom begge parter har været enige om, at de som udgangspunkt gerne ville fortsætte samarbejdet, så har der ikke været tale om, at aftalen blot automatisk blev forlænget.

- Vi har haft nogle rigtigt gode forhandlinger, som er forløbet professionelt. Begge parter har haft et mål om at nå til enighed, men derfor har det alligevel været nødvendigt, at vi er kommet hinanden i møde på forskellige punkter, siger Morten Wiinholt.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.093