23948sdkhjf

Nyt om navne: Ny digitaliseringschef hos Lindab

Thomas Axelsen er udpeget til stillingen som ny digitaliseringschef hos Lindab.

- I Lindab ønsker vi at forenkle byggeriet, og der spiller digitaliseringen en vigtig rolle. Med udpegelsen af Thomas Axelsen som digitaliseringschef tager vi et vigtigt skridt mod at blive mere digitale og styrke virksomheden til fremtidig vækst. Vi ser et kæmpe potentiale for værdiskabelse for os selv og vores kunder, siger Mette Brøndum, administrerende direktør i Lindab, i en pressemeddelelse. 

Thomas Axelsen indtræder samtidig i Lindabs direktion.

Indgående kendskab til organisationen skaber nødvendig tillid
Thomas Axelsen har de seneste 21 år været hos Lindab først som IT-supporter og siden IT-chef. Nu er han udpeget til at være manden, der skal sikre, at virksomhedens digitale udvikling følger den strategiske retning. Ifølge Thomas Axelsen er det indgående kendskab til Lindab en absolut fordel i arbejdet med at udvikle organisationen.  

- Det er ikke min rolle at være alle steder og vurdere, hvad jeg synes er smart, fordi jeg er digitaliseringschef. Det er min rolle at udfordre den vante tankegang, så hele organisationen flytter sig og får en mere digital mentalitet. Det gør jeg ved at praktisere kærlig provokation, hvor jeg spørger ind, lytter og stædigt udfordrer mine kollegaer til at se nye muligheder. Det er kun muligt, hvis man har tillid til hinanden, siger Thomas Axelsen.  

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.095