23948sdkhjf

35-års jubilæum, ekstra forstærkning i administrationen og fuld fart på

COVID-19 har heldigvis ikke haft den store indflydelse på hverdagen i A/S Gunner Haagensen. Vi har rygende travlt og vil derfor have åbent som normalt over hele sommeren.

Vores ingeniører, teknikere, salgs- og administrationspersonale sidder som altid klar til at rådgive jer bedst muligt. Derudover kører produktion og lager også med fuld fart. 

Charlotte Andreasen Netop derfor har vi ansat Charlotte Andreasen til at supplere og hjælpe administrationsafdelingen. Charlotte har stor erfaring og indsigt, efter hendes tid i Tonica Elektronic og Pres-Vac. Vi ser meget frem til et godt samarbejde og er sikre på, at Charlotte bliver et stærkt aktiv i A/S Gunnar Haagensen, da hun supplerer vores vision om høj performance og stor kundetilfredshed. Der skal lyde et stort velkommen herfra.
Torben Lund I samme forbindelse er det vigtigt at fejre dem, som har vist engagement og ejerskab igennem årene. Vores kollega, Torben Lund, blev fejret i forrige uge, idet han har været ansat i firmaet i ikke mindre en 35 år. Torben kærer for sine kunder og er en af de dygtigste på sit felt. Stort tillykke Torben, og tak for en kæmpe indsats i de sidste 35 år. Her et billede fra memory lane tilbage i 1986  

 Afsluttende er der kun at sige, at vi alle har befundet os i en forandringstid, men vi har gjort alt hvad vi kan, for at tilpasse os omstændigheder, og vi er glade og stolte over den tillid I har vist os.

Læs mere om A/S Gunnar Haagensen og 35-års jubilæum.

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094