23948sdkhjf

Radiale læbetætninger til standard og fødevareproduktion

A/S Gunnar Haagensen har i årtier rådgivet omkring implementering og opsætning af læbetætninger til roterende udstyr.

Vores læbetætning designs adskiller sig ganske meget fra en traditionel radial akseltætning. Således er membranen ikke vulkaniseret på tætningens metalelementer eller aktiveret via en traditionel fjederkonfiguration.

Dette resulterer i en mere fleksibel bevægelse af membranen samt en optimeret støtte af tætningslæben, hvilket giver en forbedret tætningseffekt. Som følge heraf har læbetætninger en lang levetid og resulterer ikke i tæring af akslen under drift.

Dette medfører en betydelig reduktion af slitage på de rustfri stålaksler, der normalt benyttes ved applikationer til fødevareproduktion. Som følge af den optimerede støtte af tætningsmembranen kan VR tætne mod høje tryk. Således kan standardserien klare tryk op til 15 bar.

Egnet til fødevarekontakt

Som en del af vores program af læbetætninger tilbyder A/S Gunnar Haagensen flere profiler som er egnet til kontakt med fødevarer. Afhængig af den enkelte applikation, montage og tætningsorientering, leverer vi single-lip eller twin-lip type tætninger. Ydermere tilbydes også et bredere udvalg af standard læbetætninger til brug ved gængse industrielle applikationer udenfor fødevareindustrien. 

Til vores udvalg af radiale læbetætninger tilbydes adskillige elastomerer, som er egnet til direkte kontakt med fødevarer. Vores elastomertyper er i henhold til EC 1935:2004 såvel som FDA CRF 21§177.2600 og leveres med komplet sporbarhed og batchstyring.

Kontakt os endelig for mere information og for at se om vores læbetætninger kan løse netop jeres problemstilling.

Læs her for at finde mere omkring vores radiale tætninger til fødevareapplikationer

Læs her for vores teknisk manual

I vores videopræsentation kan i 3 minutter og 20 sekunder inde se hvordan udskiftningen af en normal olietætningsring, til vores læbetætning, kan stoppe en lækage, uden reparation af akslen.

Læs mere om A/S Gunnar Haagensen og radiale læbetætninger til fødevareproduktion

Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062