23948sdkhjf

KOENIG EXPANDER®

Med over 3 milliarder dele installeret og fejlrate under 1 del pr. Million (PPM), genkendes SFC KOENIG® verden over for dets pålidelighed samt sikker og effektiv tætning indenfor flowkontrol.

Disse lækagesikre propper kan modstå tryk op til 500 bar og har bevist deres effektivitet igennem de sidste 80 år. 

KOENIG EXPANDER® tilbyder let installation til en række applikationer og konfigurationer, og er branchens førende teknologi til lukning af borede huller.

Hvor bruges de?

KOENIG EXPANDER® bruges typisk til flowkontrol indenfor hydraulik, automobil og flyindustrien. De har blandt andet været med til at løse komplicerede konstruktioner indenfor ABS Bremsestyringssystemer, kontrolsystemer til hjulophæng og brændstofindsprøjtningssystemer mm.

Push og Pull type EXPANDER 

Der findes to slags KOENIG EXPANDER®. Der er en ‘push style’ og en ‘pull style’. Forskellen mellem de to afhænger for det meste af installationsmetoden.

Push-style typen (MB) kræver, at hullet i metallet er boret med en modboring. Proppen placeres her i hullet op til modboringen, og derefter presses en kugle ind i en siddende skal, hvilket får de savtakkede riller til at udvide sig ind i basismaterialet. Dette skaber en tæt metal-til-metal tætning.

Pull-style typen (SK) kan monteres direkte i det borede hul uden yderligere bearbejdning. Denne består af et hylster og en konisk mandrel, der bliver trukket an af et trykluftværktøj. Herved udvider konussen hylsteret og mandrellen knækkes af ved korrekt antræks kraft. 

Vigtigt med rådgivning

Ved installation af KOENIG EXPANDERE står vi altid til rådighed med rådgivning og har gjort dette siden 1972. Torben Lund er specialist på området og kan med sine 35 års erfaring tilbyde kvalificeret rådgivning omkring installation af netop sådanne produkter.

Se mere om hvordan KOENIG EXPANDER fungerer her

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078