23948sdkhjf

Blaaholm har fyret 10

Maskinbyggerfirmaet Blaaholm i Esbjerg har måtte tage afsked med 10 medarbejdere. Direktøren håber, at det bliver muligt at genbesætte stillingerne

Maskinbyggerfirmaet Blaaholm har måtte fyre 10 medarbejdere i april og maj som følge af coronakrisen. Det er sket efter nogle måneder, der var tynde på ordrer.

- Det har været et hul i ordreindtag. Virksomhederne har ikke villet investere midt i coronakrisen, forklarer direktør Torben Blaaholm. 

- Men nu ser det ud til at løsne op. Flere af de projekter, som blev sat på "hold" i april og maj er nu genoptaget. Der er også en trafik ind af nye ordrer, siger han.

Blaaholm udvikler specialmaskiner til en række brancher, blandt andet vindmøllebranchen. Virksomheden har produktion i Esbjerg og Varde.

Svært salg
- Det har været svært at sælge nye projekter i en periode, hvor vi ikke har kunnet tage på fysiske besøg, og kun har kunnet tale med kunderne på Skype, fortæller salgsingeniør Mike Vestergaard Andersen. 

- Vi taler jo ikke om hyldevarer. Derfor er det selvfølgelig afgørende, at vi kommer ud og møder kunderne. Det er blevet lettere nu, siger han.

Blaaholm havde før afskedigelserne godt 70 medarbejdere. Torben Blaaholm håber, at det kan lade sig gøre at genbesætte de omkring 10 stillinger, som er gået tabt.

- Vi håber det, men det er endnu for tidligt at sige, om vi kan genbesætte de stillinger, siger han.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.313