23948sdkhjf

Norsk millionordre til dansk lagersystem-producent

Qubiqa skal levere et plukkelager til den norske kontorforsynings-virksomhed Wittusen & Jensen.
Ordren har en værdi af 20 mio. kr. for Qubiqa, der sidste år opstod som en fusion mellem QLS, Jokan, Univeyor, Seelen og Nordplan. Der er tale om et avanceret lagersystem, der kan håndtere 3.700 ordrer dagligt og plukke fra både originale emballager og specielle lagerkasser.

- Vores løsning er ideel til en virksomhed som Wittusen & Jensen, der skal kunne sende en enkelt pakke papirklips, 10 pakker kuglepenne, nogle poser kaffe og en hel karton papir til den enkelte kunde, siger seniorprojektleder hos Qubiqa, Stig Rytter Andersen, til Børsen.

Forventer sorte tal
Qubiqa har produktionsfaciliteter i Arden, Esbjerg og Vipperød, og det er fabrikken i Arden, der koncentrerer sig om logistikløsningerne. Her omsætter man årligt for ca. 140 mio. kr., og den norske ordre er dermed af en anselig størrelse.

Også på koncernplan luner ordren. Sidste år kom Qubiqa nemlig ud med et underskud på små 36 mio. kr., men i år er udsigterne dog noget bedre.

Direktør Axel Manøe Jepsen forventer at nå en omsætning på 400 mio. kr., og samtidig regner han med sorte tal på bundlinjen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094