23948sdkhjf

Overfladekoncern går dybere ind i storkundes forretning

Reoler, hylder og it-system er i øjeblikket ved at blive sat op, så lageret kan stå klar til efteråret på Oddesundvej i Esbjerg N. Muehlhan er i øjeblikket ved at udvide forretningen.

Koncernen har med baggrund i et joint venture mellem Total, Muehlhan og Semco indgået en aftale, der betyder, at virksomheden overtager hele logistikken på en række produkter til Totals platforme i Nordsøen. Det sker ved at skabe en one-stop-shop i Esbjerg.  Tidligere har Total delvist selv stået for logistikken, mens andre samarbejdspartnere har stået for en mindre del.

- Hele tankegangen er, at der skal være et sted, hvor tingene løber sammen. Vi skal nu til at levere udstyret, som folkene bruger, siger Lasse Møller, Head of Offshore hos Muehlhan A/S, der tilføjer, at Muehlhans medarbejdere bruger en meget stor del af det håndværksmæssige udstyr, der i dag bliver leveret ud på Nordsøen.

Lasse Møller fortæller, at udstyr og materialer tidligere er kommet flere forskellige leverandører. Det har betydet, at når man skal bruge materialer, har man skullet source og få logistikken til at passe mange forskellige steder fra. Det bliver ændret nu. 

- Vi har et rigtig godt og tæt samarbejde med Total og er glade for at kunne udvide samarbejdet med nye fælles mål, der er til gavn for begge parter, siger Lasse Møller.

Kontrakten løber to år
Lageret bliver etableret i Esbjerg Kommunes tidligere hjælpemiddelscentral. Omkring uge 41 skal det gerne være klar til at ekspedere.

Det er alt fra Stillads, riggerudstyr, maling, malingpumper, sandblæsningspumper og svejseapparater til alt håndværkstøj, der skal leveres derfra. 

- Vi har cirka 3000 kvm. under tag og en stort udenomsareal, fortæller Lasse Møller, der vurderer, at der kan blive brug for et par håndfulde nye ansatte.

Muehlhan vil levere materialerne på havnekajen i Esbjerg hos Norsea, der står for logistikken ud til boreplatformene.  

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078