23948sdkhjf

SubC Partner vinder vækst-konkurrence

Det var en begejstret og taknemmelig direktion, CEO Tonny Klein og COO Rune Værndal, fra Esbjerg-virksomheden SubC Partner, der onsdag blev kåret som Danmarks mest skalerbare virksomhed.  

- Scale-Up Denmark har været et spændende og ikke mindst lærerigt forløb, som har givet os skubbet til at få udarbejdet en detaljeret strategiplan for vores Robotic Crawler. Vi er utrolig stolte af at vinde førstepladsen, og vi vil fortsat investere i optimeringen af strategier, som vi har gjort det med Next Step Challenge, så vi kan stå endnu skarpere i mødet med nye markeder, siger Tonny Klein, CEO i SubC Partner, i en pressemeddelelse.

Elite-træningsprogram booster væksten
De ni finalister er udvalgt blandt de 110 små og mellemstore virksomheder, der det seneste år har gennemgået Scale-Up Denmarks elite-træningsprogram for vækstvirksomheder. Direktør for Scale-Up Denmarks Fællesfunktion, Lisbeth Valther, var den første til at lykønske Tonny Klein:

- Jeg vil gerne sige et stort tillykke til vinderen - sejren er en kæmpe anerkendelse, der profilerer virksomheden stærkt overfor både kunder og samarbejdspartnere. Jeg er samtidig rigtig glad for at se, at Scale-Up Denmarks elite-træningsprogram har været med til at flytte vækstforventningerne i både vindervirksomheden og blandt de øvrige finalister.

Det var Scale-Up Denmarks såkaldte ”Selection board” med fem profiler fra dansk erhvervsliv, der valgte vinderen blandt de ni finalister

Scale-Up Denmark er et samarbejde mellem Erhvervsstyrelsen, Dansk Industri og Dansk Erhverv, SMV Danmark. Formålet er at skabe flere og større vækstvirksomheder indenfor Danmarks styrkeområder. Scale- Up Denmark tilbyder potentielle højvækstvirksomheder blandt små og mellemstore virksomheder at deltage i et elite-træningsprogram, der munder ud i en strategiplan for vækst. Programmet slutter til sommer, og SubC Partner bliver dermed den sidste vinder.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125