23948sdkhjf

Poul Johansen Maskiner styrer uden om corona-nedtur

Alt tyder på, at Poul Johansen Maskiner i Fårevejle kommer fornuftigt ud af den aktuelle corona-krise.

- I det tidligere forår troede vi, det her skulle ramme os hårdere, men det ser faktisk fint ud. År til dato ligger vi lidt bedre end budget, og vi har en ordrebog, der rækker et halvt år frem, siger adm. direktør Benny Smith.

Læs også: Maskinbygger præsenterer million-overskud

Direktøren har derfor også haft alle ansatte på arbejde gennem hele corona-forløbet.

- Vi har haft fuld beskæftigelse, og vi har ikke afskediget nogen, men vi har generelt set et enormt engagement fra virksomhedens medarbejdere. De har knoklet, uanset om de arbejdede hjemme eller mødte ind her i Fårevejle, siger direktøren, der nævner flere årsager til, at krisen rammer mindre hårdt hos Poul Johansen Maskiner i forhold til andre virksomheder.

Forventer at nå budget
Hovedårsagen er, at maskinbyggerens kunder i medico og pharma-segmentet er mindre hårdt ramt af corona end andre sektorer, og så arbejder Poul Johansen Maskiner ufortrødent videre med projekter til både Lego og Danfoss.

- Det tæller også positivt, at vores serviceafdeling hele tiden under corona været i gang på det danske marked, og nu er afdelingen helt oppe i gear igen. Midt juni regner vi også med igen at kunne rejse ud i verden til vores kunder. Så det ser ud til, at vi klarer os igennem, siger Benny Smith.

Han understreger dog, at han har svært ved at kigge længere end regnskab 2020.

- Vi regner med, at vi rammer det oprindelige budget 2020. Men når vi kigger mere end et halvt år frem, så aner vi jo ikke, hvad der sker, og vi har jo set, at tingene skifter meget hurtigt, siger Benny Smith.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.141