23948sdkhjf

BIIR vokser i Ukraine: Danske kunder ser fordele

Ingeniørfirmaet BIIR har succes med sit ukrainske set-up. Og selvom corona-krisen også har vist sit grimme ansigt hos den aarhusianske virksomhed, ansætter man i øjeblikket i sin afdeling i Ukraine.

BIIR har i alt 181 fastansatte og knap halvdelen er ansat i det ukrainske selskab, der har afdelinger i de to byer Odessa og Kharkiv.

I Ukraine har BIIR netop haft to nyansættelser, og i øjeblikket er den danske virksomhed på jagt efter tre ansatte mere.

 - Vi oplever, at flere virksomheder ønsker at lægge dokumentation, 2D- og 3D-tegningsmateriale ud til os, så der kan frigives mere tid internt i hverdagen til kundens corebuisness. Samtidig sikres, at know-how forbliver internt i virksomheden, siger salgsdirektør Peter Tipsmark, BIIR.

Målsætningen er at levere ingeniørservice til en international konkurrencedygtig pris. Det skal hjælpe virksomheder med fortsat at kunne holde gang i markedet under de forudsætninger, som corona-krisen har medført, uddyber salgsdirektøren.

 - Det kan ske ved at kunne tilbyde en ukrainsk ingeniør, der ligger under danske virksomheders interne kostpris pr. medarbejder, siger han.

Den danske ingeniørvirksomhed åbnede sin ukrainske afdeling i 2013.

Ligger i samme tidszone
Et andet ønske, som BIIR mærker fra kunderne, er, at det ukrainske selskab gør det nemt at kunne skalere op og ned i bemanding alt efter behov.

 - For kunderne er der tale om enten en single-point-of-contact til den ukrainske konsulent eller igennem en dansk projektleder. Dermed aftales det altid, om der er behov for et dansk mellemled, fordi kunden selv kan geare op og ned og styre den ukrainske konsulents opgaver, fortæller Pernille Jensen, new business manager hos BIIR.

- Ukraine ligger i samme tidszone som Danmark, og det gør det let at holde den tætte og direkte kontakt.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078