23948sdkhjf

Panpac lander fire ordrer på få uger

Trods corona er der stadig aktivitet i salgsafdelingen hos den nordjyske automationsspecialist.

Læs også: Nyt om navne: Ny projektleder til PanPac Engineering

Hele fire ordrer er det blevet til de seneste par uger.

- Alle sammen er inden for byggeindustrien. Og det er jo en af de brancher, hvor man regner med, at der skal ske en masse efter corona-lockdown, for det er en af de steder, hvor staten kan gå ind og sætte en masse ting i gang, fortæller administrerende direktør og ejer Morten Nysted.

- Det er en af de brancher, vi arbejder meget i. Det er generelt sække, vi arbejder inden for. Byggeindustrien er en af dem, men ellers er det food, den kemiske industri og så videre. Der er mange industrier, hvor man har ting i sække, tilføjer han.

Fire producenter af tørmørtel
Første ordre er til en dansk kunde, der skal have leveret et anlæg i uge 2 næste år. Anlægget består af en ventilsækkefylder og et standard robotpalleteringsanlæg til henholdsvis 15, 20 og 25 kg sække med tørmørtel.

Den anden ordre, som er til Tyskland, omfatter et fuldautomatisk robotpalleteringsanlæg til håndtering af tørmørtel i 5-30 kg sække og skal leveres i uge 41.

Den tredje ordre, til Polen, består også af et fuldautomatisk robotpalleteringsanlæg til håndtering af tørmørtel i henholdsvis 20 og 25 kg sække, og det skal leveres i uge 36.

Læs også: Strategiplan skal fordoble salget

Sidst men ikke mindst skal Panpac Engineering lige inden jul levere et anlæg til en svensk kunde.

- Det er sådan set inden for samme koncept, vi har solgt i Danmark, Tyskland, Polen og Sverige. Det er tørmørtelproducenter. Det til Tyskland er gennem en samarbejdspartner, og de tre andre er solgt direkte, siger Morten Nysted.

Corona besværliggør salgsarbejdet
Han glæder sig over, at ordrerne stadig tikker ind i en tid, hvor corona-pandemien har besværliggjort salgsarbejdet.

- Vi har ikke kunnet tage ud og besøge vores kunder, og vi har nogle ordrer, som vi nok kunne have lukket, men det tager noget længere tid. Vi arbejder stadig med en ret god portefølje, som vi arbejder på at få lukket, men det er lidt besværligt. Nu kan vi heldigvis få lov at rejse ind i Tyskland igen, og der har vi nogle vi skal have besøgt for at komme lidt tættere på, fortæller Morten Nysted.

- Så det ser fornuftigt ud i resten af budgetåret 2020, men det, jeg er lidt spændt på, er hvilke budgetter, firmaerne har rundt omkring til 2021 på baggrund af det, vi har været igennem her. Det jeg ser som den største udfordring er, hvordan 2021 kommer til at gå, for der er lidt færre forespørgsler, end der var tidligere, uddyber han.

Han ved endnu ikke, om det blot er, fordi kunderne er lidt afventende med budgetterne for næste år, eller om der bliver tale om et reelt stop for investeringer rundt omkring.

- Men det er godt, vi spreder os over så mange brancher. Vi har noget både til slagterier og tørmørtel, så det er mange brancher, vi bevæger os over, slutter Morten Nysted.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.171