23948sdkhjf

Skako afblæser den værste corona-krise

I slutningen af marts suspenderede Skako, ligesom en række andre virksomheder, forventningerne til 2020.

Nu har den danske producent af betonanlæg og vibrationsudstyr imidlertid præsenteret foreløbige regnskabstal for første kvartal, og i den forbindelse er man atter klar med et bud på, hvor 2020 ender.

I kvartalet omsatte Skako for 97,8 mio. kr. svarende til en stigning på 10 pct. sammenlignet med samme kvartal sidste år.

Resultatet af den primære drift (ebit) steg med 2,2 mio. kr. til 5,6 mio. kr. Fremgangen skyldes en væsentlig forbedring af resultatet i Skako Concrete.

- Jeg er glad for, at det foreløbige regnskab for første kvartal 2020 viser en fremgang i omsætningen på 10 pct. og en væsentlig forbedring af vores indtjening sammenlignet med samme periode sidste år. Samtidig begynder vi at få lidt mere sikker grund under fødderne i forbindelse med Covid-19 og har derfor nu valgt at gå ud med opdaterede forventninger til 2020, udtaler bestyrelsesformand Jens Wittrup Willumsen. 

I 2020 forventer Skako nu et resultat af primær drift (ebit) på 10-15 mio. kr.

Omsætningen inden for virksomhedens aftersales-aktiviteter ventes at falde i andet kvartal, men at normalisere sig igen i løbet af andet halvår. Samtidig ventes omsætningen på anlægsordrer i de næste kvartaler at ligge under niveauet for første kvartal 2020.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094