23948sdkhjf

Grundfos fylder 75 år

Den officielle jubilæumsdato er den 12. maj. Her vil medarbejdere hos Grundfos globalt fejre dagen i deres lokale enheder.

For mange vil dette finde sted digitalt, da flere ansatte arbejder hjemmefra på grund af coronapandemien. Det er en lejlighed til at reflektere over fortiden, nutiden og fremtiden, mener koncernchef Mads Nipper.

- Jeg er stolt over at kunne sige, at Grundfos i dag står stærkere end nogensinde. Baseret på vores fantastiske arv har vi en ambition i det kommende årti om at bidrage til at bringe sikkert drikkevand til 300 millioner mennesker og at blive en klimapositiv virksomhed, siger han, og tilføjer:

- Takket være vores talentfulde og mangfoldige globale team fortsætter vi med at bevæge os fremad med konstant fokus på at udvikle banebrydende løsninger, der kan forme verden omkring os.

Pumpevirksomhedens historie startede kort inden afslutningen på Anden Verdenskrig, da Grundfos-grundlægger og ingeniør Poul Due Jensen blev spurgt af en lokal landmand, om han kunne skaffe en pumpe.

I kølvandet på krigen var der mangel på næsten alt, så han måtte udvikle og konstruere en komplet vandforsyning fra bunden. Løsningen blev en stor succes, og - som historien viser - grundlaget for den virksomhed, vi kender i dag.

Udover at være innovativ, var Poul Due Jensen meget bevidst om værdien af at samarbejde. Han lagde kimen til en inkluderende arbejdsplads med budskabet om, at alle har magten til at bidrage.

- Det er ikke meget, et enkelt menneske kan overkomme, men der er ingen grænser for, hvad mange mennesker kan nå, når de arbejder sammen, sagde han og udråbte medarbejderne som nøglen til succes.

Den 15. maj 2021 markerer Grundfos jubilæet med en stor festival for danske medarbejdere og ledsagere, kaldet ”Fostival”, i Bjerringbro Idræts- & Kulturcenter.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093