23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til metal- og maskinindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
A/S Chr. Boldsen
Bo Brinch-Iversen er indtrådt som medlem af bestyrelsen hos A/S Chr. Boldsen i stedet for Sys Birgit Boldsen (kilde: Børsen).

A/S Chr. Boldsen er en grossistvirksomhed indenfor VVS og VVT, men har også kompetencer inden for indenfor hydraulik, svejsning, savning, stål, energi, vand og entreprenør.

Cubic-Modulsystem A/S
Jan Vestergaard Olsen er indtrådt som medlem af bestyrelsen hos Cubic-Modulsystem A/S i stedet for Kent Jørgen Lindberg (kilde: Børsen).

Cubic-Modulsystem producerer modulsystemer til opbygning af eltavler.

Danfoss
Ole Daugbjerg fratræder stillingen som chief reputation officer og træder dermed ud af Danfoss’ koncernledelse. I stedet fortsætter han i en rolle som rådgiver/executive advisor for Danfoss’ direktion i spørgsmål om omdømme og samfundsansvar.

Samtidig har Danfoss lagt sin juridiske afdeling og stabsfunktionen for risikostyring og compliance sammen under ledelse af chefjurist Anders Stahlschmidt.

ESAB A/S
Bjarne Lundorff er indtrådt som ny country manager i ESAB A/S.

ESAB A/S forhandler tilsatsmaterialer og udstyr til svejsning og skæring produceret af det svenske moderselskab ESAB AB.

Grundfos
Jens Hartmann er blevet udnævnt til ny CIO hos Grundfos (kilde: Berlingske Tidende).

ITW Construction Products ApS
David Colin Parry, USA, er indtrådt i bestyrelsen hos ITW Construction Products ApS i stedet for Robert Eugene Brunner, USA (kilde: Børsen).

ITW Construction Products ApS ligger i Middelfart, beskæftiger ca. 300 medarbejdere og producerer befæstelse med søm og skruer som hovedprodukter.

Jotun Danmark A/S
Tor Johansen, Norge, er udtrådt af bestyrelsen hos Jotun Danmark A/S (kilde: Børsen).

Jotun er en norskejet producent af maling og pulverlakker

KWH Pipe (Danmark) A/S
Hans-Kristian Høen-Beck er blevet udnævnt til ny administrerende direktør for KWH Pipe (Danmark) A/S (kilde: Børsen).

KWH Pipe (Danmark) A/S producerer og leverer plastrør, plastrørsystemer og fittings til blandt andet spildevand.

Lego
Sten Daugaard fratræder pr. 31. december 2011 sin stilling som CFO i Lego.

Marius Pedersen A/S
Pascal Decary, Frankrig, er indtrådt som medlem af bestyrelsen hos Marius Pedersen A/S i stedet for René Louis Xavier Girre, Frankrig (kilde: Børsen).

Marius Pedersen er specialiseret i affaldshåndtering men har også en entreprenørafdeling der tæller ca. 40 medarbejdere, der udfører opgaver for såvel private som offentlige bygherrer.

Silvatec Skovmaskiner A/S
Albert Bakov, Rusland, er indtrådt som medlem af bestyrelsen hos Silvatec Skovmaskiner A/S i stedet for Alexander Zinivyev, Rusland (kilde: Børsen).

Silvatec beskæftiger sig blandt andet med produktion, salg og service af skovningsmaskiner.

Tempress A/S
Michael Sahl er udtrådt af bestyrelsen hos Tempress A/S (kilde: Børsen).

Tempress A/S producerer måleinstrumenter til blandt andet kølebranchen, marine-industrien, fødevareindustrien og procesindustrien.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14