23948sdkhjf

Lindab udvider i Haderslev

I begyndelsen af året kunne Lindab indvie virksomhedens udvidede produktionsfaciliteter i Hvidovre, og nu er turen kommet til Haderslev.

Her opfører virksomheden 3.000 kvadratmeter produktions- og lagerfaciliteter, der skal skabe den nødvendige plads for forventet vækst i fremtiden.

- Vi har i Lindab haft flere år med positiv vækst, og den store efterspørgsel fra kunderne betyder, at vi er udfordret på kapaciteten i vores nuværende produktion og lager, når vi fortsat vil kunne tilbyde vores kunder høj kvalitet og hurtig levering. Udvidelsen giver os mulighed for bedre at forfølge vores strategi om modernisering af vores produktion. Udvidelsen er en vigtig brik i den proces, og vi ser frem til at kunne tage de nye faciliteter i brug senere på året, fortæller Brian Rasmussen, produktionsdirektør i Lindab, i en pressemeddelelse.

Optimering er en løbende proces
Som leverandør til byggeriet er Lindab konstant på jagt efter nye måder at optimere produktion, lagerføring og levering. Ifølge Brian Rasmussen er det en løbende proces, der kræver konstant justering og optimering.

- Vi ved, at vores kunder forventer hurtig levering og høj kvalitet. Derfor arbejder vi løbende på at trimme og optimere vores produktionsflow. Vi har tidligere taget robotstationer i brug og udvidet med 800 kvadratmeter, men nu har vi brug for mere plads. Plads giver mulighed for at samle produktionen og skabe en optimal arbejdsgang i forhold til både tid og kvalitet, siger Brian Rasmussen.

Medvind på nyt forretningsområde
I tillæg til en stigende efterspørgsel fra byggeriet har Lindab også opstartet et nyt forretningsområde, der forventes at kunne medføre yderligere vækst i fremtiden.

- Vi oplever en interesse fra vindindustrien, hvor vi har haft nogle gode samarbejder, og det stiller øgede krav til vores produktion og lagerføring. Det er en anden branche med andre processer, som kræver en anden form for tilrettelæggelse af produktionen, siger Brian Rasmussen.

Den 3.000 kvadratmeter store udvidelse opføres på Lindabs eksisterende grund i forlængelse af den nuværende produktionshal. De nye lokaler skal hovedsageligt fungere som produktion og lager for produkter til vindindustrien.

Lindab leverer selv en del af byggematerialerne, mens man hovedsageligt har entreret med lokale virksomheder til byggeriet. Totalentreprenør er Gånsager Tømrer- & Snedkerforretning, betonentreprenør er DK Betongulve, stålentreprenør er Thyssen Stål, elentreprenør er KK Partner, VVS-entreprenør er Wicotec Kirkebjerg, og jord, kloak og belægning varetages af Entreprenørfirmaet Otto Christensen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094