23948sdkhjf

Dansk robotmesse får nyt nordisk koncept

Danmark får en ny robotmesse i marts 2021, når R-21 løber af stablen i Odense Congress Center.

Det oplyser centeret i en pressemeddelelse.

Det nye ved messen er, at den samler nordiske aktører på markedet, og det er første gang, det sker for den messe. Det oplyser arrangørerne i en mail til Metal Supplys søsterportal Electronic Supply.

Messen har til hensigt at samle den nordiske robotbranche samt vise mulighederne for implementering af robot- og droneteknologi i virksomheder.

Målgruppen er virksomheder inden for produktion generelt samt en bred vifte af brancher som landbrug, byggeri, gartneri, fødevare-, metal- og medicinalindustrien.

Vil gøre robotter tilgængelige
Messen skal blandt andet være med til at fastslå Danmarks stærke position inden for robotteknologi, men den har samtidig en vision om at gøre robotter, automatisering og droner mere tilgængelige for de mange brancher, der i stadig større grad tager robotterne i brug, står der i pressemeddelelsen.

- Noget af det helt unikke er, at R-21 har et særligt fokus på implementering af robotter, automatisering og droner. Det handler altså om at vise end-users, hvordan de kan bruge teknologien i deres hverdag – lige nu og her, fortæller Katarina Fruerlund Deylami, business unit manager i Event-afdelingen på Odense Congress Center.

R-21 holdes over tre dage fra den 3.-5. marts 2021. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11