23948sdkhjf

Beckhoff-direktør: Jeg tror hurtigt vi får gang i hjulene igen

Automationsfirmaet Beckhoff har alle medarbejdere i fuld sving og søger tre nye medarbejdere. Virksomheden lader sig ikke bremse af coronakrisen.

Der er optimistiske toner fra Michael Nielsen, adm. direktør for Beckhoff Danmark. Der er nok at lave for virksomhedens 25 medarbejdere i øjeblikket.

- Vi er alle sammen i fuld sving, og vi har ikke sendt nogen hjem på kompensationsordning. Vi starter alle de projekter vi kan. Vores medarbejdere kan samarbejde med kunderne over nettet, så indtil nu har det været nogenlunde normal hverdag, bortset fra at mange af os har arbejdet hjemmefra, siger han.

Han tror på, at når først samfundet åbner igen, kan vi få en "IKEA-åbning", altså en åbning, hvor kunderne strømmer til efter lukningen.

- Mange projekter står jo bare på stand by. De er ikke stoppet. Jeg tror, at når vi først starter, så kan vi hurtigt få gang i hjulene igen. Man kan tage fat dér, hvor man slap, siger han.

Han tror dog først, at der for alvor kommer fart på i 2021.

- Det er jo 100.000 kroners spørgsmålet, hvornår vi vil se en normalisering. Vi håber, at vi ser en normalisering i løbet af første kvartal 2021, siger han.

Beckhoff-koncernen med hovedkvarter i Tyskland fortsætter sit udviklingsarbejde ufortrødent. 

- Der er nogle af vores konkurrenter, der sender udviklingsfolk hjem. Det gør vi ikke. Det tror vi ikke er den rigtige vej at gå. Vi sætter tryk på at udvikle det næste, der kommer. Vi ser et boom foran os, hvor vi skal være klar med nye løsninger.

Søger medarbejdere
Michael Nielsen tror så meget på fremtiden, at Beckhoff i øjeblikket søger tre nye medarbejdere, to sælgere og en tekniker.

Beckhoff Danmark kom ud af 2019 med en høj vækst. Omsætningen stg med 14 procent.

- Der var rigtigt mange kunder, der i 2019 udvidede deres forretning. Så vi er vokset sammen med kunderne. Vi har også fået mange nye kunder, som har bidraget til væksten, siger Michael Nielsen.

Beckhoff betjener især maskinbyggere og vindmølleindustrien med automation, hardware og softwareløsninger.

- For mange af maskinbyggerne er den største flaskehals lige nu, at de ikke kan sende maskiner ud i verden på grund af de lukkede grænser. Vi har blandt andet en kunde, som har 10 maskiner stående klar til USA, men de kan ikke sende dem derover, fordi der skal nogle medarbejdere med til at sætte maskinerne op i USA. Det er også derfor, at jeg siger, at når først samfundene åbner, så kan der kan ske meget rigtigt hurtigt.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.344