23948sdkhjf

Coronakrisen har kostet 32 medarbejdere jobbet hos Haarslev Industries

Hos Haarslev Industries, der producerer maskiner til forarbejdning af kødaffald, forsøger kunderne for øjeblikket at få udskudt deres ordrer. Det skriver Fyens.dk.

Derfor har den fynske virksomhed i marts sagt farvel til 32 medarbejdere. Udover de udskudte ordrer skyldes fyringerne også, at Haarslev Industries ikke kan deltage på messer for tiden, og dermed har kunnet spare nogle funktioner der.

På den positive side, kan virksomheden konstatere, at der stadig tikker ordrer ind – bandt andet har man lige landet en ordre på 25 mio. kr. på leverance af udstyr til et russisk fiskefartøj.

Det er dog stadig usikkerhed som følge af coronakrisen, der præger fremtiden, og salgsdirektør Henning Haugaard tør ikke spå om, hvordan virksomheden kommer ud af 2020 rent salgsmæssigt.

- Salget i Asien har rettet sig hurtigere end ventet, men ellers er der stor forskel fra land til land, så jeg har ingen anelse om, hvor det lander. I værste fald får vi en nedgang på 30-40 pct. i forhold til 2019, i bedste fald mister vi 10-15 pct. af salget, siger han til Fyens.dk.

Originalartikel: https://fyens.dk/artikel/kunderne-udskyder-stor-fynsk-industrikoncern-fyrer-ansatte

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126