23948sdkhjf

Slamsuger-producent sender 75 medarbejdere hjem

Coronakrisen har betydet, at Bucher Municipal (det tidligere J. Hvidtved Larsen og Beam) løbende har indført en række tiltag for at håndtere og tilpasse sig de sundhedsmæssige anbefalinger i forbindelse med coronakrisen, og samtidig har haft fokus på at opretholde produktionen af både slamsugere og fejemaskiner.

I den seneste måned har virksomheden oplevet en tiltagende mangel på materialer til produktionen, da flere underleverandører har lukket eller reduceret deres produktion midlertidigt på grund af coronaen. Det drejer sig blandt andet om manglende chassiser og forskellige komponenter.

Derfor har Bucher Municipal valgt midlertidigt at hjemsende 75 medarbejdere på tværs af organisationen. En stor del af de berørte medarbejdere hjemsendes fra mandag den 4. maj, mens andre hjemsendes senere i takt med, at nogle igangværende produktioner færdiggøres.

Tror på snarlig stabilisering
- Vi følger situationen tæt og ser nogle tendenser til, at vores underleverandører i et vist omfang begynder at genoptage deres produktion. Vi tror derfor på, at covid-19-situationen vil blive stabiliseret i løbet af sommeren, og at vi derfor kan genoptage produktionen i de berørte afdelinger i løbet af sommeren, siger uddyber Brian Dysted, CFO i Bucher Municipal, i en pressemeddelelse.

I alle tilfælde vil de hjemsendte medarbejdere modtage fuld løn i hjemsendelsesperioden grundet trepartsaftalen om lønkompensation, hvilket er en aftale man hos Bucher Municipal er meget taknemmelig for.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.083