23948sdkhjf

Nu sætter fabrikschefen sig i direktørstolen

Det er firmaets mand, der nu sætter sig i direktørstolen hos KM Rustfri.

Bestyrelsen i KM Rustfri A/S har udnævnt den nuværende fabrikschef, Peter Melgaard som ny administrerende direktør, skriver Skive-virksomheden i en pressemeddelelse. Peter Melgaard har været ansat i virksomheden siden 1995, og han har senest haft rollen som fabrikschef.

- Peter Meldgaard har i den periode sikret sig kendskab til selskabets kunder og leverandører, ligesom alle processer og metoder er kernekompetencer for ham. Det er netop den type profil, vi har brug for i KM Rustfri-regi, står der i pressemeddelelsen.

Den nyudnævnte direktør afløser Peter Espersen, der har været interim direktør i en kortere periode. Medejeren afløste René Holm, der har fundet nye udfordringer og som stoppede på posten 14. februar i år. 

Automatisering skal fortsætte
Peter Espersen forbliver 10 procent aktionær i KM Rustfri og vil hellige sig arbejdet med udviklingen af sit nye selskab, Hydract. De andre ejere er Damstahl og Damstahls tyske søsterselskab Armaturenwerk Hötensleben.

Den nye administrerende direktør vil fortsat også varetage rollen som fabrikschef med hjælp fra sin ledergruppe.

- Vi har få, men store kunder, og det samme gælder på leverandørsiden. Vores primære opgave ligger i at optimere vores produktion og fortsætte omstillingen med en stigende grad af automation. At Peter så i tillæg har 25 års erfaring fra KM Rustfri, kommer både kunder og selskabet til gode, siger afgående direktør Peter Espersen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109