23948sdkhjf

Advokat afløser advokat som bestyrelsesformand i Fayard

Efter adskillige års tjeneste i bestyrelsen hos Fayard bliver Henrik Thal Andersen nu skiftet ud som formand til fordel Peter Appel.

Det oplyser Fayard i en pressemeddelelse.

Ligesom Henrik Thal Andersen kommer Peter Appel med en baggrund som advokat. Peter Appel er partner i Gorrisen Federspiel, hvor han er leder af specialegruppen for shipping, offshore og transport. 

I Fayard kæder man formandsskiftet sammen med, at der er igangsat et generationsskifte på flere niveauer med henblik på at løfte både værftet og Fayard Holding "succesfuldt ind i fremtiden".

- Peter har en stor indsigt og et unikt netværk i shipping-branchen i Danmark såvel som internationalt og vil kunne bidrage til den fortsatte udvikling af vores virksomhed og koncern. Det er centralt for os, at vi løbende ser ind i, hvilke kompetencer vi har behov for, så vi kan udvikle vores virksomhed og koncern, siger Fayards CEO, Thomas Andersen, i pressemeddelelsen. 

Han takker samtidig Henrik Thal Jantzen for indsatsen. 

- Vi takker vores afgående formand Henrik Thal Jantzen for mange års godt samarbejde og for sit bidrag til udviklingen af Fayard, helt tilbage fra Henrik Thal Jantzen var en del bestyrelsen i Assens Skibsværft i 1994 og siden 2011 for Fayard og Fayard Holding, siger Thomas Andersen.

Bestyrelsen består herefter af bestyrelsesformand Peter Appel, Torben Østergaard-Nielsen, Thomas Wilkens Andersen, Tone Eidnes Andersen, Kristian Eidnes Andersen, Nina Eidnes Andersen, Josefine Eidnes Andersen, Bjørn Wienigk og Bjarne Olesen.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094