23948sdkhjf

To ordrer til Dansk Polyglas

Kompositvirksomheden Dansk Polyglas i Nr. Broby på Fyn har travlt i disse dage, for der er kommet underskrifter på hele to kontrakter indenfor samme uge.

Først indgik virksomheden en kontrakt med Kvadrat i Ebeltoft om design og fremstilling af facadebeklædning og tagelementer til Kvadrats nye udstillingslokale, og senest har Dansk Polyglas så indgået en kontrakt med italienske Saipem om design og fremstilling af 54 styk TP Covers til Neart Na Gaoithe Offshore Wind Farm.

Neart Na Gaoithe, som på gælisk betyder “vindens styrke”, er en havmøllevindpark, som etableres ud for den skotske østkyst, og skal stå færdig i 2021.

- Vi har arbejdet på at få disse to sager i hus i godt og vel to år, og derfor er det meget glædeligt, at det nu lykkedes, udtaler Dansk Polyglas’ ejer og administrerende direktør, Kurt Nielsen, og fortsætter:

- Der går helt ufatteligt meget hårdt arbejde forud for at vinde så store og komplekse projekter, og det er nok ikke helt forkert at sige, at vi er de eneste indenfor vores branche, som tør, kan og vil kaste os i lag med sådanne projekter.

Dansk Polyglas kan med disse nye projekter, som begge skal leveres i indeværende år, melde alt optaget:

- Vi står i den situation, at stort set alt, hvad vi beskæftiger os med, bliver større og større og ligeledes mere og mere komplekst, og derfor er vi faktisk vokset ud af vores bygninger i Broby, siger Kurt Nielsen.

- Vi ved dog også godt, at ingen træer vokser ind i himlen, og derfor vælger vi i stedet at løse de pladsmæssige udfordringer i de eksisterende bygninger, tilføjer han.

Dansk Polyglas beskæftiger 25 medarbejdere og står netop nu og mangler en projektleder til at varetage i hvert fald det ene projekt.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109