23948sdkhjf

Willbrandt Gummiteknik sætter spaden i jorden til august

Willbrandt Gummiteknik i Haslev bygger nyt domicil med lager og kontorer på i alt godt 2.000 kvadratmeter. Det er entreprenørselskabet Gråkjær Erhverv, der står for byggeriet.

Den nye bygning giver Willbrandt Gummiteknik mere plads – og plads til at vokse.

- Medarbejderne får et bedre arbejdsklima, da de blandt andet får et opdateret ventilationsanlæg samt fuldautomatisk solafskærmning, hvilket er væsentligt bedre end dét, de har i de eksisterende lokaler. Der er desuden, i både kontorer og på lager, lagt vægt på optimale dagslysindfald, som både gavner medarbejdernes velbefindende og som reducerer strømforbruget, fortæller Benny Hansen, regional salgschef hos Gråkjær Erhverv.

Johnny Anekjær, direktør hos Willbrandt Gummiteknik, fortæller, at det nye byggeri også giver virksomheden en anden fordel:

- Udover den store fordel, at give vores medarbejdere bedre forhold, kan vi også optimere lageret og spare tid, da det nye lager er bedre indrettet og består af ét lokale fremfor flere små. Lageret får højere til loftet og vi kan tilbyde mere lagerplads til vores kunder og bedre tilkørselsforhold til vores leverandører. Så det er win-win for alle parter.

Willbrandt Gummiteknik kommer fremover til at eje bygningerne selv, fremfor at leje sig ind, som de gør nu.

Det nye byggeri kommer til at bestå af et skalmuret kontorafsnit i to etager med kontorer, mødelokaler og kantine samt en lagerdel, opført med bærende stålspær, beklædt med sandwichpaneler på facader og sorte fibercementplader som tag.

Byggeriet forventes at starte op til august 2020 og skal stå færdigt til foråret 2021.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094