23948sdkhjf

LT-Automation udvider netværket igen

LT-Automation har på kort tid etableret Danmarks største netværk med over 90 virksomheder inden for automationsbranchen. Nu udvides netværket med Hoffmann Warehouse Logistics, som tilfører netværket kompetencer inden for lageranalyse.
LT-Automation har sat sig for at styrke danske industrivirksomheders konkurrenceevne og ruste dem til fremtiden.

Hoffmann Warehouse Logistics er nyeste medlem af LT-Automations’ professionelle netværk, som omfatter mere end 90 virksomheder i automationsbranchen.

- Det kompetente netværk hos LT-Automation er en stor fordel, når ny teknologi og viden skal indarbejdes i en analyse. Netværkets nyeste viden og mange års samlede kompetence sikrer kunden den korrekte rådgivning, så jeg er meget glad for at blive en del af LT-Automations netværk, siger Steen Hoffmann, Hoffmann Warehouse Logistics.

LT-Automation har længe været på udkig efter en professionel partner, der kan supplere med omfattende knowhow inden for udførlig lageranalyse.

- Optimal lagerstyring bliver mere og mere strategisk vigtigt for at kunne bevare konkurrenceevnen. Vi oplever en større efterspørgsel i markedet efter at finde besparelser på lageret i forbindelse med automatisering. Og der er ingen tvivl om, at der er meget store optimeringspotentialer i bedre lagerhåndtering, siger direktør Lasse Thomsen, LT-Automation.

- Der er flere aspekter og interesser at tage i betragtning, når man skal gennemføre ændringer og optimere, og der er store potentialer gemt i optimering af lageret og produktionen. Både produktion og lager bliver stadigt mere strategisk vigtige og komplekse enheder, hvor højteknologiske systemer, et stort antal medarbejdere, kapitalbinding og kundeservice stiller store krav til de beslutninger, lagerledelsen træffer, supplerer Steen Hoffmann.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094